چاي ماسالا يک نوع چاي هندي پر ادويه و خوش عطر و طعم است؛ اين گياه در هند ميرويد و خواص پزشکي فوق العادهاي دارد که بسياري از بيماري ها را درمان ميکند؛ تا به حال به اين سؤال فکر کردهايد که يک فنجان چاي هندي پر ادويه ماسالا چه خواصي براي سلامت بدن دارد؟ اگر ميخواهيد درباره خواص چاي ماسالا بيشتر بدانيد، مجله دلتا را ورق بزنيد، با ما همراه باشيد.
يک چاي گياهي با ريشه هندي که در آن چاي سياه به همراه ادويه هاي مختلف و پر خاصيت مثل زنجبيل، هل، دارچين، ميخک و فلفل سياه وجود دارد که البته طعم متفاوتي ( شيرين و تند ) به اين گياه بخشيده است. برخلاف چاي معمولي که با آب درست ميشود، در تهيه چاي ماسالا هم از آب و هم شير گرم استفاده ميشود.
يک فنجان نوشيدني پر ادويه و خوش عطر و طعم؛ ترکيب زنجبيل، هل، دارچين، ميخک و فلفل سياه در اين دمنوش و چاي گياهي معجزه ميکند؛ در ادامه خواص چاي ماسالا را بيشتر بررسي ميکنيم:
براي درمان سرماخوردگي دمنوش هاي گياهي مثل بابونه، اسطوخودوس، گل گاو زبان و … بسيار مفيد هستند، از چاي هاي گياهي مثل چاي سبز، چاي کوهي و چاي ماسالا ( چاي هندي ) هم نميتوان گذشت!
يکي از خواص چاي ماسالا، خاصيت ضد التهابي، ضد قارچي و ضد باکتريايي آن است که سرماخوردگي و گرفتي گلو و بيني را برطرف ميکند. مخلوط ميخک و زنجبيل ( مواد ضد التهاب ) در اين دمنوش گياهي ضد سرماخوردگي است، فقط بهتر است اين چاي يا دمنوش گياهي را به صورت داغ ميل کنيد.
يک فنجان چاي ماسالا مانند قهوه شما را سرحال ميکند. کافئين موجود در اين چاي گياهي انرژي بدن را افزايش ميدهد؛ پس مصرف روزانه اين چاي را فراموش نکنيد.
اين چاي گياهي سيستم ايمني بدن شما را تقويت ميکند. ميخک و دارچين به عنوان دو ماده ضد التهاب قواي بدن را تجديد ميکنند و مانند يک سرباز دفاعي مانع از ورود عفونت ها به بدن ميشوند.
ادويه هاي موجود در چاي ماسالا به خصوص ميخک باعث تقويت دستگاه گوارش بدن ميشود، ترکيب اين ادويه در کنار زنجبيل علاوه بر خاصيت آرام بخشي به تقويت دستگاه گوارش و هضم غذا کمک ميکند. وجود دانه هاي مغذي و معطر هل هم به توليد بزاق کمک ميکند و به عنوان يک گياه ضد نفخ، جريان هضم غذا را بهبود ميبخشد.
درباره این سایت