اسيد چرب و پروتئين موجود در کره بادام زميني باعث ميشود احساس سيري کنيد. مصرف کره بادام زميني همراه با نان تست يا بدون آن به عنوان صبحانه، يا همراه با سيب به عنوان ميان وعده ميتواند از پرخوري شما جلوگيري کند. اما هميشه در مصرف کره بادام زميني ميانهروي کنيد. بهترين مقدار مصرف کره بادام زميني دو قاشق غذاخوري است.
مصرف کره بادام زميني ميتواند خطر پيشرفت ديابت را کاهش دهد. مصرف 31 گرم کره بادام زميني (در حدود 2 قاشق غذاخوري)، حداقل 5 روز در هفته ميتواند خطر گسترش ديابت را تا 30 درصد کاهش دهد.
اگر ميخواهيد يک رژيم کمکالري بگيريد، مصرف کره بادام زميني ميتواند به کاهش وزن شما کمک کند. اين ماده مغذي، پروتئين بيشتري نسبت به ساير آجيلها دارد و اين مقدار در دو قاشق غذاخوري چيزي در حدود 8 گرم است. همچنين به دليل داشتن چربي و فيبر بالا ميتواند به عنوان ميان وعده، براي مدت طولانيتري شما را سير نگه دارد. درنتيجه ميزان کالري دريافتي در طول روز کاهش پيدا ميکند. مصرف 200 کالري از کره بادام زميني در مقايسه با مصرف 200 کالري نان، بيشتر مي تواند شما را سير نگهدارد.
بادام زميني ميتواند باعث افزايش سوختوساز بدن شود و افرادي که بهطور روزانه 500 کالري کره بادام زميني را به مدت 19 هفته مصرف ميکنند، ميزان سوختوساز آنها تا 11 درصد افزايش مييابد.
منيزيم يکي از مواد معدني ضروري است که بيش از 300 نوع فعاليت بيوشيميايي بدن را تقويت ميکند. کره بادام زميني سرشار از منيزيم است و اين ميزان در حدود 12 درصد از منيزيم مورد نياز بدن در هر وعده مصرفي است. اين موضوع به اين معناست که کره بادام زميني ميتواند به تنظيم دماي بدن، سم زدايي بدن، توليد انرژي، استحکام استخوان، دندان و حفظ سلامت دستگاه عصبي کمک کند.
کره بادام زميني ترکيبات ضد سرطاني قوي دارد. مصرف اين ماده در طول هفته، ميتواند از بروز سرطان روده در ن پيشگيري کند. فيتوسترول موجود در کره بادامزميني ميتواند رشد سلولهاي سرطان ، روده بزرگ و پروستات را کاهش دهد و حتي از بروز سرطان ريه در افراد مستعد هم جلوگيري کند.
چربي غيراشباع که در غذاهايي مانند آجيل يا روغن زيتون وجود دارد، به حفظ سلامت و عملکرد مغز کمک ميکند. ويژگي آنتياکسيداني و ضدالتهابي آجيل به کاهش استرس کمک ميکند.
خواص کره بادام زميني براي کساني که مستعد ابتلا به بيماريهاي قلبي هستند، مفيد است؛ زيرا چربي موجود در بادامزميني از نوع چربيهاي خوب است. بهعلاوه اين ماده غذايي، فيتوسترول دارد که ساختاري شبيه به کلسترول موجود در غذاهاي حيواني است؛ با اين تفاوت که برخلاف کلسترول، فيتوسترول براي سلامت قلب و عروق مضر نيست.
درباره این سایت